Rīgā pa trešā stāva logu izkrīt sirmgalvis

© publicitātes

Rīgā pa trešā stāva logu izkritis 70 gadus vecs vīrietis, kurš guvis galvas traumu un abu pēdu lūzumus, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Latgalē smagu traumu guvis kāds 58 gadus vecs vīrietis, kurš apstrādājis dārzu ar motobloku un, mehānismam apgāžoties, viņš smagi traumējis kāju.

Zemgalē savukārt automašīnu notriekusi kādu 48 gadus vecu velosipēdisti, kura guvusi pleca un galvas traumu, bet uz autoceļa Baltezers - Ādaži bojā gājusi kāda 80 gadus veca sieviete.

Laikam paliekot vēsākām jau konstatēti trīs ķermeņa atdzišanas gadījumi. Latgalē kaimiņi uz ielas no rīta atraduši guļam 39 gadus vecu vīrieti, savukārt Rīgā uz ielas guļam atrasti 59 gadus vecs vīrietis un 29 gadus veca sieviete.

Slimnīcā nogādāti arī divi pusaudži. Rīgā 13 gadus vecam puikam, spēlējoties ar petardi, tā eksplodējusi un zēns guvis sejas, kakla un auss apdegumus, savukārt Latgalē kādas dzimšanas dienas svinības laikā, pārmērīgi lietojot alkoholu, saindējusies kāda 13 gadus veca meitene.