Rīdziniekiem paticis Rīgas svētkos ar sabiedrisko transportu braukt bez maksas

Vairums pasažieru par vasaras sezonas visnoderīgāko Rīgas satiksmes pakalpojumu atzīst iespēju Rīgas svētkos braukt bez maksas, liecina Rīgas satiksmes interneta lapā veiktā aptaujā.

Izvērtējot vasaras sezonā piedāvātos Rīgas satiksmes pakalpojumus, 49% aptaujas dalībnieku par visnoderīgāko atzīst iespēju Rīgas svētkos braukt bez maksas, bet 29% uzskata, ka visnoderīgākais pakalpojums ir bijusi iespēja nokļūt mājās pēc dažādiem svētku pasākumiem, izmantojot Nakts satiksmi.

Ievērojama daļa respondentu, 19%, pauž viedokli, ka noderīga vasaras sezonā ir bijusi arī iespēja braukt uz Vakarbuļļu un Mangaļsalas pludmalēm. Savukārt, 3% aptaujas dalībnieku kā noderīgāko vasaras sezonas pakalpojumu atzīst iespēju doties izbraucienā ar Retro tramvaju.

Aptaujā kopumā piedalījās vairāk nekā 1800 Rīgas satiksmes interneta lapas apmeklētāju, un tā tika veikta 2013.gada septembrī.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.