Kāds rīdzinieks totalizatorā laimējis gandrīz 40 000 latus

Vienīgais latviešu totalizators Optibet.com šodien paziņojis par lielāko 39 982.92 Ls laimestu, kurš ticis kādam veiksminiekam no Rīgas.

Laimīgais bija veicis likmes uz hokeja spēlēm un prognozējis, ka spēļu iznākumi pamatlaikā būs neizšķirti: Sparta Prague (Čehija) - Pardubice (Čehija): 2:2, Timra (Zviedrija) - Brynas (Zviedrija): 3:3, MoDo (Zviedrija) - Skelleftea (Zviedrija): 2:2, Vienna (Austrija) - Salzburg (Austrija): 3:3, Kolner Haie (Vācija) - Hannover (Vācija): 5:5. Likme tika izdarīta vienā no Rīgas totalizatora Optibet likmju pieņemšanas punktiem par kopējo summu 23.40 Ls. Tādā veidā spēlmanim izdevās palielināt savu ieguldījumu gandrīz par 2000 reizēm. Totalizators Optibet no laimētās summas samaksās nodokli 9 196.07 Ls apmērā.

''Šādi laimesti atspoguļo to, ka gudrie, sporta sfērā izglītotie cilvēki var ievērojami papildināt savu budžetu. - komentē Optibet attīstības departamenta vadītājs E.Bogdanovs. - Šis laimests nav tikai veiksmīga sakritība. Ir nepieciešams arī orientēties sportā, jābūt labam analītiķim, regulāri jāskatās sporta pārraides un jālasa izdevumi par sportu''.

Svarīgākais