No 1.oktobra tiks veiktas izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta maršrutos

Rīgas satiksme informē, ka no 1.oktobra tiks veiktas korekcijas 3. un 22.trolejbusa, 38. un 39.autobusa sarakstā, kā arī no šī datuma 2., 3., 19., 24., 29., 30., 36.autobusa maršruts pāries uz ziemas sarakstu.

Lai nodrošinātu kustības regularitāti atbilstoši faktiskajai situācijai, tiks veiktas izmaiņas 3.trolejbusa maršruta sarakstā darba dienām un brīvdienām un 22.trolejbusa maršruta darba dienu sarakstā.

Ņemot vērā iedzīvotāju lūgumus, tiks veiktas izmaiņas 38.autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām. Ņemot vērā izmaiņas, tiks mainīts arī 39.autobusa maršruta kustības saraksts darba dienām (abos maršrutos reisu skaits būs nemainīgs).

No 1.oktobra 2., 3., 19., 24., 29., 30. un 36.maršruta autobusi sāks kursēt pēc ziemas sezonas sarakstiem - mainīsies kustības saraksti darba dienām un brīvdienām. Jānorāda, ka 3.autobusa maršrutā reisu skaits attiecībā pret iepriekšējo ziemas sarakstu palielināsies.

Atgādinām, ka vasaras sezonā, lai nodrošinātu ērtu nokļūšanu līdz Rīgā esošajām pludmalēm, brīvdienās tika pagarināts 3.autobusa maršruts līdz Vakarbuļļu pludmalei, 29.autobusa maršruts līdz Vecāķiem, savukārt brīvdienās tika palielināta 24.autobusa maršruta kursēšanas intensitāte. Tāpat, mainot 3.autobusa maršruta kustības sarakstu, tika palielināts reisu skaits 36.autobusa maršrutā, kā arī nodrošināta 30.maršruta autobusa kustība brīvdienās. Ņemot vērā pasažieru pieprasījumu - izmaiņas maršrutos tika pagarinātas par mēnesi - līdz 1.oktobrim.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.