Rīgā automašīna smagi traumē gājēju

Vakar Rīgā vieglā automašīna smagi traumējusi kādu 48 gadus vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Kārļa Ulmaņa gatvē 1980.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Seat", notrieca gājēju, 1965.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Rēzeknes ielā, 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW", notrieca gājēju 1978.gadā dzimušu sievieti, kura ar politraumu nogādāta slimnīcā.

Rēzeknes novadā 1995.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 80" nobrauca no ceļa un apgāzās. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas pasažieri - divi 1996.gadā dzimuši jaunieši.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 46 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 15 bija autovadītāji, seši - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais