Rīgā aiztur perversu virinātāju

Vakar, 19. augustā dienas laikā Rīgā, Valguma ielā divas savā starpā nepazīstamas sievietes, pamanīja kādu jaunu vīrieti, kurš turpat netālu pašapmierinājās.

Viena no sievietēm uzreiz izsauca policiju. Taču otra sieviete, kura pastaigājās ar savu divus gadus veco meitiņu, piegāja pie vīrieša un pavēlēja pārtraukt šīs darbības.

Vīrietis nobijās, uzvilka savus šortus un devās prom, bet sieviete turpināja pastaigu ar savu bērniņu. Taču dažus metrus tālāk vīrietis atkal novilka šortus un turpināja pašapmierināšanos. Šajā brīdī arī otra sieviete ziņoja policijai, bet ekipāža jau bija gandrīz ieradusies notikuma vietā.

Mirkli vēlāk policisti vīrieti pieķēra ar biksēm pusmastā un viņš tika aizturēts un nogādāts Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kurzemes iecirknī. Vīrietis iecirknī teica, ka neko netiklu neesot darījis un vēlējies tikai nokārtot savas dabiskās vajadzības, tomēr šī versija policistus nepārliecināja un pret aizturēto tika uzsākts kriminālprocess par huligānismu.

Aizturētais ir 1985. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nav bijis tiesāts. Pēc aizturēšanas vīrietis tika nogādās īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un par notikušo turpinās izmeklēšana.

Svarīgākais