Normunds Skauģis Rīgas svētkos darbosies "Knīpuča darbnīcā"

Šodien, 17.augustā, Rīgas svētku ietvaros Vērmanes dārzā laikā no 14.00 "Knīpuča darbnīcā’’ - SIA "Lāči" teltī ceptuves "Lāči" saimnieks Normunds Skauģis ceps cepumus "Knīpucis", cienās un labprāt atbildēs uz svētku apmeklētāju jautājumiem.

Svētku laikā Normunds Skauģis stāstīs un rādīs apmeklētājiem par maiznieka darbam nepieciešamajiem instrumentiem, demonstrēs video filmu par maizes tapšanas procesu, kā arī iepazīstinās ar darba rīkiem, kas nepieciešami, lai pagatavotu īstu maizi. Savukārt, bērni tiks aicināti zīmēt un veidot "Knīpuču"cepures.

Ceptuve "Lāči", kas vienmēr rūpējusies par latvisko tradīciju un vērtību saglabāšanu un popularizēšanu, sadarbībās ar mākslinieci Margaritu Stārasti, kuras radītie darbi iemīlēti paaudžu paaudzēs, izstrādājusi īpašu bērniem domātu produktu līniju no augstvērtīgām un tikai dabīgām izejvielām - īstus sviesta cepumus bērniem "KNĪPUCIS".

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais