Sastrēgums Uzvaras bulvārī jāpiecieš vēl nedēļu

© F64 Photo Agency

Uzvaras bulvāris rītos ir gandrīz neizbraucams, jo gar Latvijas Nacionālās bibliotēkas jauno ēku tiek izbūvēti ārējie inženiertīkli.

Rīgas domes Satiksmes departamentā informē, ka Valguma ielas posms no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu iela satiksmei būs slēgts līdz 25. augustam. Departamenta rīcībā nav informācijas, ka darbi varētu iekavēties.

Virzienā no Bolderājas kravas transportlīdzekļi Valguma ielas slēgto posmu var apbraukt, braucot taisni pa Akmens tiltu, tad pa labi uz 11. novembra krastmalu, Krasta ielu un Salu tiltu. Braucot virzienā uz Bolderāju, kravas transportlīdzekļi var šķērsot Akmens tiltu, uz 11. novembra krastmalas apgriezties braukšanai pretējā virzienā, atkārtoti šķērsot Akmens tiltu un turpināt maršrutu, kā plānots.

Privāto transportlīdzekļu vadītāji, lai apbrauktu slēgto posmu, aicināti izmantot šādu maršrutu: braucot virzienā no Bolderājas, nogriezties pa kreisi uz Trijādības ielu, braukt gar viesnīcu Radisson SAS uz Mūkusalas ielu un turpināt maršrutu, kā plānots. Savukārt virzienā uz Bolderāju braukt zem Akmens tilta, gar viesnīcu Radisson SAS, nogriezties uz Trijādības ielu un turpināt maršrutu, kā plānots.

Tā kā iepriekš minētais ielas posms iekļauts kravas transporta maršrutos, ir atcelti tā pārvietošanās aizliegumi pa Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu un Krasta ielu.

Informācijas plakāti ar norādītiem apbraucamajiem ceļiem iepriekš brīdinās par minētajām satiksmes organizācijas izmaiņām. Sabiedriskā transporta pasažieriem un privātajos auto braucošajiem jārēķinās, ka pašlaik sastrēgumos var nākties pasēdēt krietnas 20 minūtes.

Latvijā

Līdz 2028.gada 31.decembrim svaigiem augļiem, ogām un dārzeņiem paredzēts piemērot samazinātu 12% pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmi, paredz Finanšu ministrijas (FM) sagatavotie un saskaņošanai virzītie grozījumi Pievienotās vērtības nodokļa likumā.

Svarīgākais