Rīgā autobuss notriecis gājēju

Vakar Rīgā satiksmes autobuss notriecis pagaidām neidentificētu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rostokas ielā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot autobusu "Solaris", notrieca pagaidām neidentificētu gājēju, kura ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Dārzciema un Augusta Deglava ielas krustojumā, sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1976.gadā dzimusi sieviete, un automašīna "Volkswagen", kuru vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas "Volkswagen" vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 32 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas desmit avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 38 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 20 bija autovadītāji, 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 16 transportlīdzekļu vadītāji - desmit autovadītāji un seši velosipēda vadītāji.