Zaglis pēc aizturēšanas mēģina izdemolēt policijas iecirkni

Rīgā trešdien iespējamais automašīnas zaglis pēc aizturēšanas mēģinājis izdemolēt policijas iecirkni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Trešdien policija saņēma iesniegumu no kādas iedzīvotājas par to, ka bijušais dzīvesbiedrs ir viņu piekāvis un nozadzis viņas automašīnu "Nissan".

Policija noskaidroja, ka vīrietis norunājis tikšanos ar cietušo sievieti un tikšanās laikā piesavinājies viņas auto atslēgas un licis iekāpt automašīnā. Pēc tam vīrietis viņu aizvedis līdz Sēlpils ielai, kur pavēlējis izkāpt no automašīnas, un brīdi vēlāk vīrietis cietušajai uzbrucis, nodarot miesas bojājumus.

Pateicoties aculieciniekiem, kuri iejaucās notiekošajā, vīrietis pārstāja sist savu dzīvesbiedri un ar viņas automašīnu aizbrauca prom.

Tās pašas dienas vakarā policija aizturēja 1972.gadā dzimušo vīrieti, taču vīrietis turpināja uzvesties agresīvi pat policijas iecirknī, kur mēģināja izdemolēt aizturēšanas telpu. Iecirknī atklājās, ka vīrietim arī nav automašīnas vadīšanas tiesību un, iespējams, viņš todien atradies narkotisko vielu iespaidā, kas tiks precizēts ekspertīzē.

Pret viņu ir sākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, zādzību lielā apmērā un mantas tīšu bojāšanu, taču, ja ekspertīzē atklāsies, ka vīrietis bijis narkotisko vielu iespaidā, tad tiks sākts kriminālprocess arī par automašīnas vadīšanu bez tiesībām, atrodoties narkotisko vielu iespaidā.

Šobrīd aizdomās turamajam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Svarīgākais