Liepājas Pašvaldības policijas priekšnieks iedzīvotājiem atceļ naudas sodus

Liepājas Pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Dīķis ir atlaidis naudassodus iedzīvotājiem, kuriem tie bija piespriesti strīdīgā situācijā par automašīnu novietošanu neatļautā vietā, pastāstīja Rojas ielas 4. nama iedzīvotāja Gunta Skudrovska, raksta laikraksts "Kurzemes vārds".

Liepājā, Rojas ielas 4. nama iedzīvotāji 19. oktobra rītā pamodās un bija neizpratnē, kāpēc viņu automašīnām pie logu stikliem pieliktas naudassoda kvītis par to, ka viņu automašīnas novietotas ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" darbības zonā, lai gan viņi savas automašīnas pie mājas bija novietojuši regulāri. Izrādījās, ka ir sākti remontdarbi M. Ķempes ielā, tāpēc satiksme uz laiku novirzīta pa Rojas ielu, pie kuras arī uzstādīta jau minētā ceļa zīme. Iedzīvotāji bija sašutuši, ka nav iepriekš par to informēti un viņiem liek maksāt 30 un pat 60 latu naudassodu.

"Visiem tiem mūsu mājas iedzīvotājiem, kuri policijai uzrakstīja iesniegumus, ka viņi automašīnas nav speciāli likuši neatļautā vietā, sodi ir atcelti, un esam priecīgi par to. Paldies Pašvaldības policijas priekšniekam Normundam Dīķim par sapratni," piebilda G. Skudrovska.

Latvijā

Latvijas Eksportētāju asociācijas “The Red Jackets” darba svētkos ar devīzi “Eksporta barometrs 2024” telekomunikāciju uzņēmuma “Latvijas mobilais telefons” viceprezidents Ingmārs Pūķis nāca klajā ar tādu aprēķinu, ka eksporta vērtība uz vienu Latvijas iedzīvotāju ir 2,5 reizes lielāka nekā uz vienu Ķīnas iedzīvotāju.

Svarīgākais