Gaidot Liepājas dzimšanas dienu, aicina pie apģērba nēsāt Liepājas karoga krāsu lentītes

Gaidot Liepājas dzimšanas dienu Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks un Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) aicina vienoties jaunai tradīcijai - pie apģērba nēsāt Liepājas karoga krāsu lentītes.

"Lai zaļi sarkanā lentīte pie apģērba ir kā sveiciens ikvienam Liepājas svētkos, lai tas ir apliecinājums, ka novērtējam viens otra ieguldījumu pilsētas veidošanā un attīstībā. Lai svētku noskaņu rada īpašais pilsētas rotājums, koncerti, izstādes un gada laikā labo darbu darītāju godināšanas pasākumi. Lai Liepājas karoga krāsas vieno!" - tā savu vēlējumu izsaka Uldis Sesks, Liepājas domes priekšsēdētājs.

"Liepājnieki ir lieli lokālpatrioti, un Liepājas karoga krāsu, tāpat kā valsts karoga krāsu nēsāšana valsts svētkos un nozīmīgās dienās, ir sabiedrību vienojošs pasākums. Esmu pārliecināta, ka šāda veidā liepājniekiem un ikvienam, kam Liepāja šķiet mīļa un nozīmīga, izdosies spēcīgāk sajust svētku noskaņu," tūrisma biroja iniciatīvu komentē Ieva Hmieļevska, LRTIB vadītāja.

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs Liepājas svētku svinētājiem piedāvā iegādāties ne vien pie apģērba spraužamas lentītes, bet arī mazos svētku karodziņus un namu fasādēm domātos Liepājas karogus.

Svarīgākais