Liepājā Neatkarības dienu atzīmēs ar vairākiem pasākumiem

Liepājas muzejā Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena tiks atzīmēta ar vairākiem pasākumiem.

3. maijā plkst. 12.00 notiks sarīkojums skolu jaunatnei „Latvijas neatkarības atgūšanas laiks un CREDO”, bet 4. maijā plkst. 13.00 pavasarīgi gaišās noskaņās izskanēs koncerts „Pavasara zvani”.

3. maijā plkst. 12.00, sarīkojumā ar skolu jaunatni tiksies CREDO mūziķi - Valdis Skujiņš, Edgars Silacērps, Raivis Krūms, Verners Bokums, Jānis Šteinbergs un grupas toreizējais menedžeris Linards Muciņš.

Linards Muciņš 1990. gadā tika ievēlēts Latvijas PSR Augstākajā Padomē un bija viens no pieciem liepājniekiem, kuri 1990. gada 4. maijā nobalsoja par Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarāciju.

4. maijā plkst. 13.00, Liepājas muzejā pavasarīgu koncertu svētkos sniegs Igetas Gaiķes vadītā vokālā studija "Tev un man" un Astras Ziemeles vadītais zvanu koris „Campanella”.

Vokālās studijas „Tev un man” bērnu un jauniešu skanējumu papildinās solistes Līga Miteniece un Latvijas TV konkursa "Balss pavēlnieks 2010" uzvarētāja sešgadīgā Roberta Kumsāre. Koncertā uzstāsies jaunais čellists Krišjānis Gaiķis un konkursa "Latvijas Zelta talanti" dalībnieks akordeonists Jānis Jakovļevs. Klausītājus priecēs arī studijas „Tev un man” sieviešu vokālais ansamblis.

Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas zvanu koris "Campanella" Astras Ziemeles vadībā atskaņos populārus klasiskās mūzikas paraugus un latviešu komponistu skaņdarbus.

Svarīgākais