Liepājā skanēs jauns radio

Nacionālās radio un televīzijas padomes konkursam apraides aptaujas saņemšanai radio programmas apraides 87–108 megahercu ultraīsviļņu diapazonā Liepājā saņemti trīs pieteikumi, vēsta "liepajniekiem.lv".

Uz licenci pretendē SIA "Telemedia Centrs", kas plāno veidot programmu ar nosaukumu "Open FM Liepājā", kas piedāvās mūziku un informāciju mērķauditorijai no 20 līdz 50 gadiem. Konkursa uzvaras gadījumā uzņēmums iecerējis investēt projektā ne mazāk par 100 tūkstošiem latu.

Otrs pretendents konkursā ir Uģis Polis, kas piedāvā veidot programmu "Krievijas Hitu Radio Liepāja" – izglītojoši informatīvs radio cilvēkiem no 25 līdz 50 gadu vecumam. Šajā projektā U. Polis investēs savus personīgos ietaupījumus 19 tūkstošu latu apmērā. Konkursā pieteikusies arī personu grupa, ko veido radio "SWH" darbinieki – Liepājas biroja vadītāja Laila Saulīte, Ventspils biroja vadītājs Aldars Šagžijevs un Juris Millers. Viņi par saviem personīgajiem uzkrājumiem, nepieciešamības gadījumā piesaistot papildu investīcijas, uzvarot veidos programmu "Plus FM Liepājā", cenšoties ar mūziku uzrunāt auditoriju no 18 līdz 50 gadu vecumam.

NRTVP pārstāve Dārija Juškeviča skaidro, ka pretendentu piedāvājumus izvērtēs, bet konkursa uzvarētājs un licences saņēmējs kļūs zināms aptuveni pēc mēneša.

Svarīgākais