Liepājā vēstules gružkastē izmetusi naktskluba administratore

Jau rakstījām par to, ka Liepājā pensionāre, ejot izmest gružus, konteinerā atradusi saplēstas nenosūtītas vēstules. Beidzot noskaidrots, kā tās tur nonākušas, vēsta laikraksts "Kurzemes vārds".

Atrastās saplēstās vēstules izklaides klubs "BIG 7" bija sūtījis dažādām firmām ar piedāvājumu sagaidīt Jaungadu šajā izklaides vietā. Tām bijusi pielīmēta pastnieces parakstīta izziņa, ka adresāts nav atrodams. Pēc vēstuļu atrašanas kluba komercdirektore Jeļena Hrušča bija ļoti sašutusi un laikrakstam apgalvoja, ka vērsīsies ar prasību pret pastu. Taču, kā tagad noskaidrots, vēstules gružkastē izmetuši nevis pasta darbinieki, bet gan paši klubā "BIG 7" strādājošie.

"Latvijas pasta" sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda informēja, ka ir veikta pārbaude un noskaidrots: vēstules nosūtītas atpakaļ klubam "BIG 7", kura administratore tās saplēsusi un pati izmetusi gružu konteinerā savas dzīvesvietas tuvumā Klaipēdas ielas apkaimē. J. Hrušča paskaidrojusi, ka administratore nebija paziņojusi komercdirektorei par atpakaļ saņemtajām vēstulēm un to, ka viņa tās iznīcinājusi, tāpēc arī radies pārpratums.

"Izvērtējot šo gadījumu, "Latvijas pasts" aicina gan juridiskas, gan fiziskas personas rūpīgi iznīcināt nevajadzīgo korespondenci, lai vēstuļu saturs, personu dati un adreses nejauši nebūtu pieejamas trešajām personām," sacīja Agija Tērauda.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais