Liepājas policijas ēkā atkal būs bistro

Ir panākta vienošanās par abām pusēm pieņemamu nomas maksu, un pirmdien Policijas pārvaldes ēkas pirmajā korpusā apmeklētājiem durvis atkal vērs bistro, pastāstīja Nodrošinājuma valsts aģentūras Nekustamo īpašumu nodaļas sektora vadītājs Guntis Ratnieks, raksta "liepājniekiem.lv".

Kā zināms, bistro "Trīs vanagi", kas iepriekš tur darbojās, tika slēgts šā gada augusta beigās, jo apgrozījums nebija pietiekams, lai segtu izdevumus. "Bija nepieciešams laiks, lai nokārtu dokumentus un samazinātu nomas maksu, jo neesam privāta iestāde, un mēs to varam darīt tikai saskaņā ar Ministru kabineta normatīvajiem aktiem. Taču tagad tas ir izdarīts, un arī mēs esam ieinteresēti, lai ēdināšanai paredzētā un ar ventilāciju aprīkotā telpa funkcionētu, kā arī tiktu izmantotas virtuves iekārtas, un mēs par to saņemtu arī naudu," skaidro G. Ratnieks.

Bistro apmeklētājiem būs atvērts no pulksten 10 līdz 15, un to, tāpat kā iepriekš, varēs apmeklēt ne tikai Policijas pārvaldē strādājošie. Par ēdināšanu gādās šefpavārs Artis Lukša, kurš arī iepriekš turpat gatavoja ēdienu. "Es pats katru rītu dodos uz tirgu un izvēlos svaigus dārzeņus un labākos gaļas gabaliņus, lai ēdiens būtu patiešām kvalitatīvs," sacīja A. Lukša.

Latvijā

“Tas viennozīmīgi ir valsts drošības jautājums,” pēc notikušā konkursa vērtējot atteikumu reģionālajiem medijiem piešķirt Eiropas Savienības Atveseļošanas fonda līdzekļus digitalizācijai, teic Latvijas preses izdevēju asociācijas (LPIA) valdes priekšsēdētāja vietnieks un atbildīgais par reģionālajiem medijiem Guntars Līcis. Daudziem medijiem tas nozīmēs darbības pārtraukšanu. Taču bez reģionālajiem medijiem veidosies dezinformācijas zonas, ko ar savu saturu piepildīs ienaidnieki. Un to mums ir daudz.

Svarīgākais