Pirmoreiz Jūrmalā ir atvērta privātā pludmale “Dolce Vita”

Šodien, Dzintaros, starp Āraišu un Bērzaunes ielu, ir atvērta Latvijā pirmā privātā pludmale itāļu stilā – “Dolce Vita”.

Apmeklētājiem pieejams pilns pludmales pakalpojumu klāsts – norobežota un apsargāta teritorija 100 vietām ar guļamkrēsliem un saulessargiem, bārs ar lieliskiem kokteiļiem, plašs sortiments ar izsmalcinātiem itāļu vīniem, bezalkoholiskie dzērieni un itāļu ēdieni. Papildu komfortu klientu atpūtai nodrošinās ne tikai rūpīgais personāls, bet arī stilīgais itāļu pludmales aprīkojums – guļamkrēsli, saulessargi, dvieļi, ģērbtuves, skapīši apģērba glabāšanai un citas ērtības, iekļaujot bezmaksas bezvadu internetu “Dolce Vita” apmeklētājiem. Turklāt “DOLCE VITA” teritorijā regulāri notiks muzikālie un tematiskie pludmales vakari. Pludmale ir atvērta katru dienu no 9.00 līdz 00.00 vai līdz pēdējam klientam.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais