Jeļena Prokopčuka skries pusmaratonu Jūrmalā

Latvijas labākā garo distanču skrējēja Jeļena Prokopčuka ir akceptējusi savu dalību "Baltic Miles" pusmaratonā, kas norisināsies š.g. 15.augustā Jūrmalā.

Pusmaratons ir viens no sporta pasākumu sērijas, kas augustā norisināsies Jūrmalā trīs nedēļas nogales pēc kārtas. Papildu pusmaratonam Jūrmalā 7. augustā notiks arī "Vitamax" velobrauciens, bet 22.augustā "Spice" skrituļmaratons.

Sporta pasākumu sērijas organizētājs SIA "Alpha Baltic Sport" sacensību direktors Roberts Krūmiņš atzīmē: "Mums ir gandarījums, ka J.Prokopčuka startēs "Baltic Miles" pusmaratonā, jo tieši viņa ir tā sportiste, kas pēdējos gados ļoti veicinājusi skriešanas sporta popularitātes pieaugumu Latvijā. Vēlos arī atgādināt, ka Jūrmalas sporta pasākumi ir orientēti uz visplašāko publiku, un sev piemērotu distanci atradīs ikviens, kuram tuvas sportiskas aktivitātes - gan sportisti, gan arī cilvēki un ģimenes, kas meklē aktīvās atpūtas iespējas brīvdienās."

Pati godalgotā skrējēja Jeļena Prokopčuka norāda: "Es dzīvoju un trenējos Jūrmalā, un kā profesionāla sportiste varu teikt, ka tā ir brīnišķīga vieta skriešanai. Es priecājos, ka skriešana kļūst arvien populārāka, un rodas jaunas sacensības dažādās pilsētās. Tomēr sevišķi patīkami, ka šajā gadā tiek rīkotas sacensības arī Jūrmalā. Man būs liels prieks skriet kopā ar visiem dalībniekiem pa Jūrmalas ielām un tikt līdz finišam ar labu garastāvokli. Es gribu novelēt, lai šī diena visiem būtu kā svētki un, lai Jūrmalas pusmaratons kļūst par labu tradīciju!"

Svarīgākais