Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Reģionos \ Jelgava

Jelgavā aiztur 12 personas un par dažādas apreibinošās vielas

Vakar Jelgavā veicot policijas reidu saistībā ar apreibinošo vielu izplatību un tā lietošanu, policijas darbinieki aizturējuši 12 personas un izņēmuši ievērojamā daudzumā apreibinošu vielu augu maisījumus, kā arī vienai personai atsavināta sevišķi bīstama narkotiskā viela - heroīns.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka 20.martā VP Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki Jelgavas pilsētā reida gaitā, aizdomās par narkotisko vielu lietošanu aizturējuši 12 personas, kuras nogādātas ārstniecības iestādē ekspertīzes veikšanai.

Vienu personu policisti aizturējuši par heroīna glabāšanu, reidā apturēta arī kāda automašīna, kuras apskates laikā izņemti 50 apreibinošu augu maisījumu iepakojumi.

Policijas darbinieki veic arī preventīvu darbu braucot uz skolām un stāstot par šo vielu lietošanas bīstamību, ka nedrīkst tās lietot un ja kāds piedāvā neiegādāties tās, informēt par to policiju, skolotājus, vecākus, skaidroja Sietniece.