Jelgavā ceļa rullis ietriecas trīs automašīnās

Vakar Jelgavā, Lielajā ielā pie Driksas tilta, kāds iereibis ceļa ruļļa vadītājs nesavaldīja aparātu un ietriecās priekšā braucošā automašīnā, kopumā bojājot trīs automašīnas.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Patruļpolicijas nodaļas priekšnieks Aivars Putniņš aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.18 ceļa rullis uzripoja priekšā stāvošai automašīnai, kura sastrēgumā nobremzēja. Sadursmes rezultātā tika sadauzītas vēl divas automašīnas.

VP pārstāvis pastāstīja, ka ceļa ruļļa vadītājam konstatēts alkohola reibums 2,27 promiļu līmenī. Viņš nebija ievērojis distanci un, sastrēgumā bremzējot, ietriecies priekšā braucošajā automašīnā.

Cilvēki negadījumā nav cietuši, un automašīnu bojājumi šajā gadījumā neesot vērtējami kā bīstami - stiprāk sabuktēta bija tā automašīna, kurā rullis ietriecās, bet pārējās divas automašīnas bijušas viegli sabuktētas, pastāstīja Putniņš.

Kā ziņots, Jelgavā šajā apkaimē turpinās Lielās ielas rekonstrukcijas darbi, kurus veic SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate"".

Uzņēmuma personāla un biroja vadītāja Dace Zviņģele aģentūrai LETA apstiprināja, ka iereibušais ceļa ruļļa vadītājs bijis "Igates" darbinieks.

"Viņa rīcība ir nepieņemama, tāpēc "Igate" apņemas turpmāk rūpīgāk kontrolēt uzņēmuma darbiniekus, kā arī atvainojas šajā negadījumā netieši cietušajiem - gan bojāto automašīnu īpašniekiem, kuru mašīnu bojājumi tiks kompensēti civiltiesiskās apdrošināšanas kārtībā, gan satiksmes dalībniekiem, kurus sastrēgumā aizkavēja šis negadījums," pauda uzņēmuma pārstāve.

Viņa skaidroja, ka attiecībā uz iereibušo ceļa ruļļa vadītāju uzņēmuma vadība plāno viņu atbrīvot no darba atbilstoši normatīvajiem aktiem, bet sodu par viņa pārkāpumu izvērtēs Valsts policija.

Svarīgākais