Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Reģionos \ Dobele

Spodrība saglabā savu vietu tirgū

"Nav viegli konkurēt ar pasaules mēroga uzņēmumiem, kuri savas produkcijas reklāmai ik gadu tērē miljoniem lielus budžetus, un tomēr mēs, Spodrība, spējam saglabāt savu vietu Latvijas tirgū arī saspringtas konkurences apstākļos.

Tas liecina, ka pircēji zina par Spodrības ražotajiem produktiem un uzticas to kvalitātei," stāsta Dobeles ķīmiskās rūpnīcas Spodrība pārdošanas un mārketinga daļas vadītāja Baiba Megre-Ansviesule.

Šobrīd savus produktus Spodrība ražo ar jaunu zīmola nosaukumu SEAL. lr izstrādāti un sākti ražot arī vairāki jauni produkti – SEAL spray line tīrīšanas līdzekļu līnija, kurā ir gan universālie tīrīšanas līdzekļi netīrām virsmām, gan līdzekļi vannu, logu, plīts, nerūsējoša tērauda virsmu kopšanai. Ar jauno logo ražo arī līnijas SEAL šķidrās ziepes roku un ķermeņa kopšanai, kā arī pašu jaunāko Spodrības produktu – līdzekli nagu lakas noņemšanai ar dažādiem ekstraktiem.

Pēdējā gadā Spodrība palielinājusi arī preču ražošanu ar private label (privātā preču zīme). Lielākais projekts ir Rimi veikalu tīkla zīmols Marine. Produkti ar šo zīmi tiek ražoti tieši Rimi vajadzībām un izplatīti tikai šā tīkla veikalos. Baiba Megre-Ansviesule uzskata, ka šādai sadarbībai ir labas perspektīvas nākotnē. Spodrība ir gatava sadarboties arī ar citiem tirgotājiem, kuri vēlas saviem klientiem piedāvāt produktus ar privātajām preču zīmēm. Tāpēc šogad iecerēta līdzdalība vairākās starptautiskajās izstādēs.

Vēl joprojām populāri un zināmā mērā jau leģendāri ir tādi Spodrības produkti kā: veļas mazgājamie līdzekļi (KASTANIS), trauku mazgājamie līdzekļi (ZILGME), augu barība (VITO), apavu un grīdas kopšanas līdzekļi (VICI), tīrīšanas pastas (SPODRA). Ja jautātu, kas šajos produktos ir tik īpašs, tad jāsaka: tie ir augstas kvalitātes izstrādājumi, kas lieliski veic funkcijas, kuru veikšanai tie radīti, un vienlaikus ir draudzīgi videi un cilvēkam. To pašu var attiecināt uz visiem Spodrībā ražotajiem produktiem. Ja daudziem sadzīves ķīmijas preču ražotājiem līdz šā gada 1. jūnijam, kad stājas spēkā jaunie noteikumi par fosfātu daudzumu tīrīšanas līdzekļos, būs jāpārskata sortiments un no vairāku produktu piedāvāšanas Latvijas tirgū jāatsakās, tad Spodrības ķīmiķi par to ir domājuši jau sen – neviens produkts no ražošanas nebūs jāizslēdz.

Pievienojamies Baibas Megres-Ansviesules ieteikumam: patērētājam izvēlēties kvalitatīvu produkciju par adekvātu cenu, kas garantē drošību videi un cilvēkam, turklāt ar vietējās izcelsmes produktu lietošanu atbalstīt Latvijas uzņēmumus, kas dod darba vietas mūsu cilvēkiem.