Triatel Daugavpilī sekmē uzņēmējdarbības attīstību

Mobilo un fiksēto telekomunikāciju operators TRIATEL jau vairāk nekā desmit gadu veiksmīgi darbojas Latvijas telekomunikāciju tirgū, tajā skaitā Daugavpilī, piedāvājot visu veidu bezvadu sakaru risinājumus – bezvadu internetu, mobilos sakarus un fiksētos sakarus.

Daugavpils iedzīvotāji ir novērtējuši Triatel pakalpojumu priekšrocības, jo tās dod iespēju lietot ātrgaitas internetu ne tikai mājās vai darbavietā, bet arī vasarnīcā, atpūtā pludmalē vai pat ezera vidū; Triatel bezvadu telefons ir ļoti ērti lietojams un apvieno sevī vairākus pakalpojumus – mobilos un fiksētos sakarus, ātru internetu un pat faksu, turklāt, izmantojot pakalpojumu 198, iespējams zvanīt uz ārzemēm pat lētāk nekā starp mobilo sakaru operatoriem Latvijā. Savukārt korporatīvajiem Triatel klientiem ir iespējams apvienot savus fiksētos sakarus ar mobilajiem sakariem un lietot tos kā vienotu tīklu visā Latvijas teritorijā. Šādi risinājumi ļauj ieekonomēt vairāk nekā 40 procentu izdevumu par telefonsakariem.

Pilns pakalpojumu klāsts

Triatel Daugavpilī ir trīs tirdzniecības partneri – SIA Mikss serviss – Dautkom Mobile serviss veikalu tīkls, Latinsoft un ProLine D veikalos.

SIA Mikss serviss valdes priekšsēdētājs Jevgenijs Fuņikovs Neatkarīgajai stāstīja, ka Mikss serviss piedāvā pilnu Triatel pakalpojumu klāstu, gan to, kas attiecas uz internetu, gan to, kas ir saistīts ar telefoniju. Dautkom Mobile serviss veikalos atrodams arī pilns Triatel modemu, antenu, atjaunošanas karšu sortiments. Nepieciešamības gadījumā mūsu speciālisti konsultē klientus, palīdzot izvēlēties viņiem piemērotāko risinājumu – sākot no modema un beidzot ar tarifu plānu,» sacīja J. Fuņikovs. Tas nozīmē, ka Daugavpils un apkārtnes iedzīvotājiem nav jāmēro ceļš uz Rīgu, uz centrālo Triatel biroju, lai saņemtu konsultāciju vai pieslēgtu kādu no pakalpojumiem. Viss piedāvājuma klāsts ir saņemams uz vietas.

«Klienti Triatel izvēlas tā augstās kvalitātes, plašā pārklājuma, interneta ātruma un pieejamības dēļ,» skaidroja J. Fuņikovs. Pēc viņa teiktā, šobrīd ļoti pieprasīts Daugavpilī ir Triatel pakalpojums –198, kas ļauj zvanīt uz ārzemēm daudz lētāk. Turklāt šim pakalpojumam nav ne pieslēguma maksas, ne abonēšanas maksas.

Atvaļinājumā bez rūpēm

Jau ir sākusies vasaras sezona. J. Fuņikovs stāstīja, ka Triatel ir lielisks piedāvājums vasarniekiem – Internets vasarnīcai. «Ikviens, kas to vēlas, var bez maksas izmēģināt Triatel internetu. Ja piedāvātā kvalitāte apmierina, un tā ir bijis gandrīz vienmēr, Triatel piedāvā slēgt beztermiņa līgumu. Tas nozīmē, ka klientam nav nekādu ilgtermiņa saistību. Internetu var lietot tik ilgi, cik ir nepieciešams. Turklāt uzņēmums atpirks modemu, ja klients uzskatīs, ka tas viņam ziemas periodā nebūs vajadzīgs.

«Triatel interneta priekšrocība ir arī tā, ka klients var izvēlēties, vai nu slēgt līgumu, vai arī izmatot priekšapmaksas karti,» piebilda J. Fuņikovs.

Aktīvam biznesam

Mikss serviss pieredze liecina, ka visbiežāk Triatel pakalpojumus Daugavpilī izmanto jauni cilvēki, lielākoties tādi, kuri dzīvo ārpus pilsētas, kur nav pieejams stacionārais internets. «Visvairāk Triatel interneta priekšrocības novērtē uzņēmējdarbībā iesaitīti cilvēki, kuri vēlas, lai internets būtu pieejams neierobežotā teritorijā – respektīvi, visu diennakti jebkurā Latvijas vietā. Un Triatel to var nodrošināt,» sacīja J. Fuņikovs.

Ātrs, stabils, pieejams internets un telefonsakari ir daudzu uzņēmējdarbības jomu pamatā. To kvalitāte palielina konkurētspēju un spēju ātri reaģēt uz tirgus izmaiņām. Taču mūsdienās internets un kvalitatīvi sakari ir svarīgi arī sadzīvē un atpūtā. J. Fuņikovs izstāstīja šādu gadījumu no savas prakses:

«Nesen pie mums atnāca klients, kas ļoti sen nebija bijis atvaļinājumā. Kā vienīgo iemeslu šādai sevis nesaudzēšanai un darbaholismam viņš minēja bažas par to, ka atvaļinājumā brīvā dabā viņš nevarēs tikt pie interneta. Tāpēc viņš līdz šim sev atteicis atvaļinājuma priekus. Mēs viņam piedāvājām Triatel internetu ar kompakto modema flešu. Pēc pāris nedēļām šis klients atgriezās no atvaļinājuma priecīgs, atpūties un ar emociju gūzmu. Kad jautājām, kur viņš ir bijis, ar ko nodarbojies un vai internets ir noderējis, viņš izstāstīja, ka bijis mežacūku medībās un makšķerējis. Vārdu sakot, atpūties, kā īstam vīram pienākas. Izmantojis arī internetu. Un viņam par pārsteigumu Triatel internets bijis pieejams pat dziļi mežā, kur mobilo telefonu sakari bijuši problemātiski.»

Plašāk par Triatel pakalpojumiem Daugavpilī var interesēties pie SIA Mikss serviss Dautkom Mobile serviss veikalos (Rīgas iela 30, Cietokšņa iela 60, t/c DITTON un Raipoles 11a, t/c IKI), savukārt par internetu – Latinsoft (Mihoelsa iela 56 un Rīgas iela 9, t/p SOLO), Proline D (Ģimnāzijas 16) veikalos.

Svarīgākais