Cēsīs iecerēts rekonstruēt pils parku

© publicitātes

Cēsu novada pašvaldība iecerējusi rekonstruēt Cēsu pils parku un tā mazās arhitektoniskās formas, kā arī lietus ūdens kanalizācijas tīklus un ūdensvadu, liecina Iepirkumu uzraudzības birojā pieejamā informācija par izsludināto iepirkumu.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Cēsu novada domē, darbus pils parkā līdzfinansēs arī Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Konkursa rezultātā tiks noteikts, kurš no pretendentiem rekonstruēs pils parkā esošo kiosku, uzstādīs solus, atkritumu urnas, labiekārtos Kārļa un Minadoras kalnus, izbūvēs tiltiņu uz salu, pastaigu celiņus un laukumus, atjaunos Vēzīša kāpnes un pārbūvēs estrādes skatītāju daļu. Papildus šiem darbiem pa posmam būs jāveic arī lietus ūdens kanalizācijas un ūdensvada izbūve.

Kā liecina iepirkuma dokumentācija, būvdarbus plānots sākt līdz 15.septembrim, bet pabeigt - līdz 2011.gada 15.jūnijam.

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz šā gada 5.augustam plkst.15 Cēsu novada pašvaldībā Bērzaines ielā 5, Cēsīs. Šajā dienā notiks arī piedāvājumu atvēršana. Izvērtējot piedāvājumus, par uzvarētāju tiks atzīts piedāvājums ar viszemāko cenu.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais