Visvairāk Saeimas deputātu pieteikušies braucienam pa Vidzemes ceļiem

10.maijā notiks ceturtais - pēdējais biedrības "Latvijas Ceļu būvētājs" organizētais brauciens pa Latvijas ceļiem. Braucienā uz Vidzemi pieteicies vislielākais deputātu skaits - 11 parlamentārieši: Arvils Ašeradens un Ingmārs Čaklais ("Vienotība"), Ivans Klementjevs ("Saskaņas centrs"), Iveta Grigule un Jānis Dūklavs (Zaļo un zemnieku savienība), Inga Bite, Guntars Bilsēns un Kārlis Eņģelis (Reformu partija), Kārlis Krēsliņš un Romāns Naudiņš (Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK), kā arī pie frakcijām nepiederošais deputāts Jānis Upenieks.

Parlamentārieši kopā ar biedrības "Latvijas Ceļu būvētājs" un VAS "Latvijas Valsts ceļi" pārstāvjiem apskatīs dažādas kvalitātes un vecuma ceļus maršrutā Rīga - Inte - Lāde - Viļķene - Korģene - Salacgrīva - Ainaži - Staicele - Vīķi - Mazsalaca - Braslava - Vilzēnmuiža - Ozolmuiža - Dikļi - Dauguļi - Umurga - Vidriži - Mandegas, ap plkst.17.00 atgriežoties Rīgā.

Braucienā pa Vidzemes novada ceļiem piedalīties aicināti arī mediju pārstāvji. Izbraukšana no Rīgas paredzēta plkst.8:00 no Saeimas ēkas, savukārt atgriešanās Rīgā - aptuveni plkst.17:00. Lūdzam pieteikt savu dalību braucienā līdz ceturtdienai, 9.maijam plkst.15:00, rakstot uz e-pasta adresi lcb@lcbb.lv vai zvanot pa tālruņa numuru 26401041.

Apzinoties, ka galavārds Latvijas ceļu būves nozares likteņa lemšanā pieder arī Saeimas deputātiem, biedrība "Latvijas Ceļu būvētājs", kas apvieno 19 lielākos Latvijas ceļu būves uzņēmumus, pieņēma lēmumu pavasarī rīkot četrus braucienus ar mērķi iepazīstināt parlamentāriešus ar dramatisko stāvokli uz Latvijas ceļiem. 12.aprīlī notika brauciens pa Kurzemes, 19.aprīlī - pa Zemgales, 26.aprīlī - pa Latgales ceļiem, bet 10.maijā notiks brauciens pa Vidzemes kritiskākajiem ceļu posmiem.

Svarīgākais