Dobelē iedegs svētku egli

Sestdien, 12. decembrī Dobelē, laukumā pie novada domes notiks Pilsētas egles iedegšanas pasākums.

Trešā adventes laikā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš no plkst.10.00, Pilsētas egles iedegšana 14.00.

Jau vairākus gadus Dobeles pilsētas iedzīvotājiem Pilsētas egles iedegšana ir kļuvusi par nozīmīgu notikumu, kas saistās ar Ziemassvētku gaidīšanas laiku, kas priecē mūsu dobelnieku sirdis līdz pat janvārim.

Ziemassvētku tirdziņā no plkst.10.00 līdz 16.00 iedzīvotājiem būs iespēja iegādātieties dažādus amatnieku darinājumus un dāvanas Ziemassvētkos saviem tuvajiem un mīļajiem.

Egles iedegšana īpaši priecēs mazākos pilsētas iedzīvotājus, kuri stāstā "Notikums pirms Ziemassvētkiem", kopā ar rūķiem: Nastiņu, Drastiņu un Pastiņu izglābs Ziemassvētkus. Trešo Adventi atklās labā Feja - iededzot svētku egli. Pēc egles iedegšanas ieradīsies Ziemassvētku vecītis, kurš visus klātesošos cienās ar tēju.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.