Organizēs speciālu vilciena reisu no Rīgas uz festivālu "Summer Sound Liepāja"

Uz mūzikas festivālu "Summer Sound Liepāja" no Rīgas un atpakaļceļā tiks organizēts speciāls vilciena reiss, informē festivāla organizatoru pārstāve Krista Kalnarāja.

Vilciens no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas aties 6.jūlijā plkst.16.20 un ieradīsies Liepājā ap plkst.19, bet atpakaļceļā no Liepājas uz Rīgu dosies 8.jūlijā plkst.11.55.

"Summer Sound ekspreša" pasažierus sagaida pārsteigums - grupas "Double Faced Eels" akustiskā uzstāšanās vilcienā. Grupas pārstāvji šādai idejai piekrita bez ilgas šaubīšanās, jo, kā paši atzīst, vilcienā viņi vēl nekad nav muzicējuši.

Biļetes uz speciālo vilciena reisu jau pašlaik var iegādāties "Latvijas dzelzceļa" biļešu kasēs Rīgā un citur Latvijā.

Dīzeļvilciens pa ceļam pieturēs arī vairākās stacijās. Pilnu informāciju par vilcienu, pieturām un atiešanas laikiem iespējams atrast festivāla mājaslapā.

Jau ziņots, ka festivāls "Summer Sound Liepāja" notiks 6. un 7.jūlijā. Uz septiņām skatuvēm Liepājas pludmalē un Jūrmalas parkā muzicēs vairāk nekā 100 grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju no 11 valstīm.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.