Valmieras novadā varēs bez maksas apmeklēt sporta kompleksus

Valmieras novada domes sēdē nolēma, ka turpmāk novada iedzīvotāji reizi nedēļā bez maksas varēs apmeklēt visus Valmieras novada sporta kompleksus saskaņā ar grafiku, nra.lv informē novada sabiedrisko attiecību speciāliste Eva Eglīte.

Rubenes sporta namā iedzīvotāji bez maksas varēs sportot pirmdienās no pulksten 18 – 20, Vaidavā – katru trešdienu no pulksten 20 – 22. Savukārt Kocēnu sporta namu interesenti bez maksas varēs apmeklēt vai nu sestdienās vai svētdienās – atkarībā no zāles noslogojuma. Sīkāku informāciju par sporta zāļu bezmaksas apmeklējumu grafiku var uzzināt, zvanot sporta darba organizatoram Jānim Dainim pa tālruni 27885551.

Sporta zālēs atkarībā no to pielāgojuma varēs spēlēt futbolu, florbolu, basketbolu, volejbolu. Vaidavā varēs izmantot arī trenažierus. Nākotnē plānots uzstādīt arī novusa galdus, kā arī iecerētas nodarbības sievietēm, piemēram, vingrošana.

Latvijā

Labklājības ministrija (LM) ir iesniegusi Finanšu ministrijai izskatīšanai nozares prioritāro pasākumu un starpnozaru prioritāro pasākumu sarakstu laika periodam no 2025. – 2028. gadam, atsaucoties uz Nacionālās drošības koncepcijā teikto, ka “iekšējo drošību ietekmē arī demogrāfiskās situācijas pasliktināšanās, augstais nabadzības līmenis un sabiedrības ienākumu nevienlīdzība, kā arī izglītības kvalitāte”.

Svarīgākais