Kautiņa dēļ Vijciema tautas namā pārrauc grupas "Tranzīts" koncertu

Sestdien Valkas novada Vijciema tautas namā notikušajā ballē izraisījās incidents, kura dēļ atpūtas vakarā radās ilgstošāks pārtraukums - vietējais drošības dienesta darbinieks kautiņu starp jauniešiem nespēja apturēt, tāpēc nācās aicināt talkā policistus no Valkas, vēsta portāls Ziemellatvija.lv.

Tovakar spēlēja grupa "Tranzīts". „Tā gadās, kad valstī labi atpazīstama grupa ne katrreiz nes sev līdzi tikai pozitīvas lietas,” stāstīja tautas nama vadītāja Vita Bērziņa. „Šoreiz pie mums bija ne tikai ierastā pašu publika, bet arī daudz viesu no Valmieras un Jēkabpils.”

Vadītāja norāda, ka domstarpības šāda veida pasākumos rodas vienmēr un visur, taču tāds konflikts Vijciemā noticis pirmo reizi.

Valkas policijā "Ziemeļlatvijai" paskaidroja, ka šajā gadījumā aizturēto nav.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais