Vidzemes Augstskola šodien atzīmē 15 gadu jubileju

Vidzemes Augstskola (ViA) sestdien svinēs 15 gadu jubileju, uz svinībām aicināti esošie un bijušie studenti, darbinieki un absolventi

Par jubilejas galveno svinību datumu ir izvēlēts 1.oktobris, kad notiks grāmatas "ViA 15 gadi stāstos un bildēs" atvēršana un demonstrēs jubilejas filmu. Grāmata ļauj izdzīvot Vidzemes Augstskolas stāstus 15 gadu garumā – studentu un absolventu stāstīto par piedzīvoto, studējot augstskolā. Stāstīto ilustrē fotogrāfijas no studentu un absolventu personīgajiem arhīviem.

Plkst.16.30 notiks svinīgais koncerts Valmieras pilsdrupās – "Sirdī students". Koncerts būs Vidzemes Augstskolas dāvana valmieriešiem, salidojuma dalībniekiem, absolventiem. Koncertā studentus, absolventus un darbiniekus sveiks akadēmiskā un zinātņu prorektore Sarmīte Rozentāle un ar priekšnesumiem izklaidēs kori "Kaķi" un "Skan", kā arī studentu korporācijas. Otrajā daļā plānota studentu, absolventu un mācībspēku sadziedāšanās.

Šo svētku kulminācija sagaidāma pašā vakarā, kad visi tiek aicināti pulcēties Valmieras 5. vidusskolā uz Vidzemes Augstskolas 15 gadu jubilejas balli. Vakara programmā paredzēts svinīgais salūts par godu jubilejai un "atkalredzēšanās tosts". Par dzīvās mūzikas pavadījumu rūpēsies "The Rollmans Band" un DJ Andris Jurga un Toms Bergs.

Svarīgākais