Vairākās Liepājas izglītības iestādēs iecelti jauni vadītāji

© Gatis Gertsons / F64

Ceturtdien Liepājas domes sēdē deputāti apstiprināja vadītājus trijās Liepājas izglītības iestādēs.

Liepājas pirmsskolas izglītības iestādi "Saulespuķe" no 11.novembra vadīs Zane Zālīte-Gailuma, kura izraudzīta starp diviem pretendentiem.

Zālītei-Gailumai ir vairāk nekā 30 gadu darba pieredze izglītības nozarē, no tiem sešus gadus vadot pirmsskolas izglītības iestādi "Pasaciņa", tāpat desmit gadus strādājot Liepājas Katoļu pamatskolā gan kā direktora vietniece audzināšanas jomā, gan kā sākumskolas pedagoģe. Kopš šā gada 25.marta viņa ir Liepājas bāriņtiesas locekle.

Zālīte-Gailuma ieguvusi bakalaura grādu izglītībā, sākumskolas skolotāja un pamatskolas vēstures skolotāja kvalifikāciju Liepājas Pedagoģijas akadēmijā. Zināšanas papildinātas, apmeklējot nozares kursus un seminārus. Vadības, komunikācijas un sadarbības prasmes pilnveidotas, strādājot ar dažādām mērķauditorijām - gan ar izglītības iestāžu vadītājiem, pedagogiem, tāpat vecākiem un bērniem.

Liepājas pirmsskolas izglītības iestāde "Saulespuķe" tika izveidota, apvienojot pirmsskolas izglītības iestādes "Sauleszaķis", "Liesmiņa" un "Margrietiņa", saglabājot iestādes darbības īstenošanas vietas. Pirmsskolas izglītības iestādi "Saulespuķe" apmeklē 312 bērni 18 grupās vecumā no 1,5 līdz septiņiem gadiem.

Deputāti nolēma atbrīvot Nadeždu Kovaļsku no pirmsskolas izglītības iestādes "Saulespuķe" vadītājas pienākumu izpildītājas amata ar 11.novembri, par pēdējo darba dienu nosakot 8.novembri.

Par Liepājas Futbola skolas direktoru iecelts futbolists Endijs Šlampe. Viņš darbu amatā sāks 21.oktobrī.

Deputāti no Liepājas Kompleksās sporta skolas direktora amata no šodienas atbrīvoja Naumu Vorobeičiku, kurš skolu vadījis vairāk nekā 30 gadus.

No 18.oktobra par Liepājas Kompleksās sporta skolas direktora pienākumu izpildītāju deputāti iecēla Liepājas Sporta pārvaldes vadītāja vietnieci Eviju Mūrnieci, kura darba pienākumus pildīs līdz jauna Liepājas Kompleksās sporta skolas direktora apstiprināšanai amatā.

Deputāti atļāva Mūrniecei savienot Liepājas Kompleksās sporta skolas direktora pienākumu izpildītāja amatu ar Liepājas Sporta pārvaldes vadītāja vietnieces un Liepājas pašvaldības Komisijas valsts budžeta mērķdotācijas interešu izglītībai un profesionālās ievirzes izglītībai sadalei locekles amatiem.

Liepājas Sporta pārvaldei uzdeva rīkot Liepājas Kompleksās sporta skolas direktora amata pretendentu atlases konkursu.

Svarīgākais