Pēc atgriešanās no ASV Rinkēvičs apmeklēs Siguldas novadu

© Dmitrijs Suļžics / F64

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs ceturtdien, 3.oktobrī, darba vizītē apmeklēs Siguldas novadu, aģentūru LETA informēja prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Vizītes sākumā Rinkēvičs tiksies ar Siguldas novada domes vadību. Tāpat plānots apmeklēt Siguldas Valsts ģimnāziju, kur Valsts prezidents piedalīsies valsts aizsardzības mācības nodarbībā Siguldas sporta centrā. Ar sporta centra vadību Rinkēvičs pārrunās ar sporta attīstību un iedzīvotājiem piedāvāto pakalpojumu klāstu saistītus jautājumus.

Vizītes laikā Valsts prezidents arī tuvāk iepazīs Siguldas novada pašvaldības policijas darbu un apmeklēs Pusaudžu resursu centra Siguldas filiāli.

Uzņēmējdarbības vidi un ar to saistītās aktualitātes Rinkēvičs izzinās, tiekoties un apmeklējot vairākus Siguldas novada uzņēmumus - SIA "Baltu rotas", SIA "Maiznīca "Flora"", AS "Latvijas finieris" kokaudzētavu "Zābaki" un Spieķu darbnīcu Siguldas pils kvartālā.

Vizītes noslēgumā plkst.17 Valsts prezidents tiksies ar Siguldas novada iedzīvotājiem kultūras centrā "Siguldas devons".