Rēzeknē radītas 150 jaunas darba vietas; drīzumā arī Jelgavā tiks atvērts jauns birojs

© Publicitātes foto

Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) uzņēmums SIA "Bite Latvija" izveidojis biroju Rēzeknē, kurā strādās 150 darbinieku, informē uzņēmums.

"Bite Latvija" vasarā informēja par plāniem paplašināt darbību reģionos, atverot birojus ar 280 jaunām darba vietām Rēzeknē un Jelgavā. "Bite Latvija" Rēzeknes biroju atklās 20. septembrī, savukārt Jelgavā biroju ar 130 darba vietām ir iecerēts atklāt rudens vidū.

Šogad 20. septembrī Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 163, notiks biroja atklāšanas ceremonija, kurā piedalīsies Ministru prezidente Evika Siliņa (JV), Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības pagaidu administrācijas vadītāja Guna Puce un Nodarbinātības valsts aģentūras direktore Evita Simsone.

"Bite Latvija" ģenerāldirektors Arūns Mickevičs norāda, ka uzņēmums ir apņēmības pilns stiprināt ekonomiku reģionos, kā arī jaunajiem darbiniekiem piedāvāt atbalstu un izaugsmes iespējas, nodrošinot atalgojumu un labumus, kas līdzvērtīgi Rīgā pieejamajiem.

Savukārt Puce atzīmē, ka viena no Rēzeknes pašvaldības darba prioritātēm ir uzņēmējdarbības attīstība un jaunu darba vietu radīšana Rēzeknē. Pēdējos gados, piesaistot Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļus, pašvaldība ir veikusi ieguldījumus industriālo teritoriju tīklojuma izveidei. Paveiktais darbs ļauj veicināt uzņēmējdarbības attīstību Rēzeknē.

"Arī šobrīd, neskatoties uz dažādu krīžu izraisītajiem izaicinājumiem, iespēju robežās turpinām iesākto darbu," pauž Puce.

Jau ziņots, ka "Bite Latvija" 2023. gadā strādāja ar 163,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa palielinājās par 50% un bija 33,376 miljoni eiro.

"Bite Latvija" reģistrēta 2005. gadā, un tās pamatkapitāls ir 99 085 286 eiro. "Bite Latvija" vienīgā īpašniece ir Lietuvas "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums.

Latvijā

Pasakā patiesību par kailo karali drīkst pateikt bērns, bet ikdienā ticamāk, ka vārdus “Latvijā jāatceļ pensiju sistēma” pasaka kaut vai kiberdrošības uzņēmuma “Possible Security” vadītājs Kirils Solovjovs.

Svarīgākais