Liepājā kāds vīrietis ar ieroci baida apkārtējos, šaujot gandrīz katru nakti; policija nekādus pārkāpumus nekonstatē

© Depositphotos

Liepājā kāds vīrietis regulāri naktīs ar ieroci šauj no daudzdzīvokļu mājas logiem Siļķu ielā, mēģinot trāpīt gan automašīnām, gan arī klaiņojošiem dzīvniekiem, raksta "liepajniekiem.lv".

Siļķu iela ir viena no visblīvāk apdzīvotiem rajoniem Liepājā, ziņo "TV Kurzeme".

"Gandrīz katru nakti skan šāvieni. Pieļauju, ka šauj ar pistoli. To dara no pulksten 23 līdz 3 naktī. Kā kuru reizi," atklāj kāda iedzīvotāja. Vēl kāda sieviete sastapusi viņu aci pret aci. "Braucu ar auto, un viņš gāja par ielas braucamo daļu. Uzpīpināju, un viņš pret mani pavērsa ieroci. Pabraucu garām, un atskanēja šāviens. Trāpīja pa auto aizmugurējo stiklu," stāsta sieviete. Viņa iemukusi savā kāpņu telpā, vīrietis viņai centies līdz ēkas ieejas durvīm sekot. Izsaukta policija. Policijā skaidrots, ka kamerās personu nevar atpazīt un nav saprasts, no kurienes šāvieni raidīti."

Vietējie iedzīvotāji baidās, vēlos vakaros neiet ārā un norāda, ka esot vairākkārtēji saukta policija, taču risinājums tā arī neesot rasts.

Digital Matter icon

Valsts policijā norāda - esot saņemts tikai viens izsaukums, bet nekādi pārkāpumi konstatēti neesot.

Latvijā

No 16.septembra visu nākamo nedēļu visā Eiropas Savienībā (ES) norisināsies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" organizētā ikgadējā akcija "Drošības dienas", kuras laikā pievērsīs uzmanību ceļu satiksmes drošību prasību ievērošanas nepieciešamībai un mēģinās mazināt ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo un cietušo skaitu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Svarīgākais