FOTO: Policija meklē fotogrāfijās redzamo degvielas zagli

© Valsts policija

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas, veicot izmeklēšanu kriminālprocesā par zādzību no tirdzniecības vietas, proti, benzīna iepildīšanu automašīnā Jēkabpils novadā, Aknīstē un notikuma vietas pamešanu, aicina sabiedrības palīdzību informācijas sniegšanā.

Valsts policijas amatpersonas aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par automašīnu vai personu, kura redzama fotoattēlos. Jāpiebilst, ka automašīnas reģistrācijas numura zīme ir nozagta no citas automašīnas un tiek izmantota, pavietojoties ar šo transportlīdzekli, kas redzams attēlos - sarkanas krāsas Mazda 5, izlaiduma gads no 2005 - 2007.

Aicinām aplūkot attēlos redzamo automašīnu un personu, un ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu vīrieša personības un atrašanās vietas noskaidrošanu, aicinām informēt Valsts policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110. Tāpat aicinām atsaukties attēlos redzamo personu.

Valsts policija

Valsts policija

Valsts policija

Latvijā

Raugoties uz nu jau samilzušo “Rail Baltica” epopeju, arvien skaidrāk iezīmējas viena ārkārtīgi būtiska lieta. Joprojām nav nekādas skaidrības, kāpēc mums šī trase ir vajadzīga. Kāda vispār ir tās jēga? Gan idejiskā, gan tīri praktiskā, jo pasaulē nekas tāpat vien nebūvējas.

Svarīgākais