Festivāla "Summer Sound" pirmajā dienā ārstniecības iestādēs nogādātas četras personas

© f64.lv, Ģirts Gertsons

Liepājā notiekošā festivāla "Summer Sound" pirmajā dienā ārstniecības iestādēs nogādātas četras personas, skaidro Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD).

Tostarp diviem cilvēkiem bija saasinājušās jau esošas slimības, savukārt vēl divi nogādāti ārstniecības iestādēs ar sīkām brūcēm.

NMPD skaidroja, ka festivāls notiek mierīgi un mediķu palīdzība ir nepieciešama tikai tādā mērā, kā tas parasti notiek lielos masu pasākumos.

NMPD dežurē festivāla norises vietā, ir gadījumi, kad cilvēki vēršas pie mediķiem, bet pārsvarā visas problēmas var atrisināt turpat uz vietas.

Jau ziņots, ka Liepājas pludmalē piektdien, plkst.14 sākās festivāls "Summer Sound".

Piektdien un sestdien, 3.augustā, uz četrām festivāla skatuvēm, deju mūzikas teltī "Klubs+++" un vēl citās papildu aktivitātēs piedalīsies vairāk nekā 60 Latvijas un ārvalstu mākslinieki.

Festivālā "Summer Sound" šogad uzstājas vācu dīdžejs Robins Šulcs, franču elektronikas duets "Ofenbach", somu reperis "Käärijä", grupa "Bermudu divstūris", hiphopa apvienība "Singapūras Satīns", grupa "Astro’n’out".

Tāpat festivālā uzstājas repa grupa "Banda banda", grupa "Citi zēni", apvienība "Sudden Lights", grupa "Very Cool People", apvienība "Kreisais Krasts", repere "Viņa", grupa "Inokentijs Mārpls", apvienība "Mazais Princis", rokgrupa "Laika suns", duets "Olas", reperis Wiesulis un bītmeikeris "Sangvn", grupa "Pirmais kurss" un citi.

"Summer Sound" telšu pilsētiņa būs atvērta līdz svētdienas, 4.augusta, plkst.15. Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta. Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Turpat netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa, kas festivāla pēdējos gadus guvusi īpašu popularitāti.