Nelaime Vangažos – vietējā iedzīvotāja atrod ezerā noslīkušu vīrieti. Viņai aizdomas par sepkavību

© Ekrānuzņēmums/TV3

Piektdienas rītā no ūdenstilpes Vangažos ugunsdzēsēji izcēla kāda vīrieša mirstīgās atliekas. Cilvēks ūdenī atradās ar visām drēbēm, tādēļ vietējie nepieļauj iespēju, ka viņš devies peldēties, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pie Vangažu ezera raidījums “Degpunktā” satika sievieti, kura piektdienas rītā ūdenstilpē pamanīja mirušā vīrieša ķermeni un izsauca operatīvos dienestus. Viņa ir pārliecināta, ka bojāgājušais nebija devies peldēties.

“Kad es viņu redzēju, viņš peldēja te vienkārši dīķī. Es pazvanīju policijai, tāpēc ka es redzēju, ka viņš peld. Viņš bija labs mans draugs. Pēc tam es teicu policijai, lūdzu, paskatieties kameras. Kā, ko, kurš to izdarīja, tā nevar būt, ka neviens neko nezina. Paskatīties kamerās, tur ir kamera, tur ir kamera, paskatīties, kurš to izdarīja… Viņš bija drēbēs, nebija kails. Tā bija tīša slepkavība. Tīša. Tās ir manas domas, tāpēc ka es te dzīvoju jau cik gadus un es pazīstu to cilvēku,” stāsta sieviete.

Vietējie apgalvo, ka konkrētā ūdenstilpe peldētgribētājus vairs nepiesaista. Tie, kas Vangažos dzīvo jau vairākas desmitgades, stāsta, ka zina vairākus traģiskus negadījumus konkrētajā ezerā.

“Tagad ne. Kad es biju jauns, pirms piecdesmit gadiem, tad bija populāra,” saka kāds vietējais.

Pagaidām vēl neapstiprināta informācija liecina, ka vīrietis no rīta izgājis no dzīvesvietas un pazudis. Viņam, iespējams, pie ezera kļuvis slikti un cilvēks iegāzies ūdenī.

Svarīgākais