"Ticam, ka viss ir kārtībā". Sergo draugi un brīvprātīgie turpina meklēšanu par savu naudu

© Ekrānuzņēmums

“Ticam, ka viss ir kārtībā!” Sergeja Tvaura, draugu saukta par Sergo, draugi nav padevušies un turpina jūrā pazudušā Sergo meklēšanu, liecina ieraksti "Facebook".

Pulksten 20:30 meklēšanu atsāk helikopters. Ja vajadzēs, meklēšana tiks turpināta rīt. Pēc Sergo draugu teiktā, helikopters izmaksā 1200 eiro stundā.

"Ņemot vērā informāciju par Sergo pēdējo atrašanās vietu, mums izdevās izveidot viņa iespējamo dreifēšanas maršrutu. Līdz ar to, ļoti lūdzam atsaukties cilvēkus, kuri var palīdzēt meklēšanā jūrā ar savu laivu vai citu drošu ūdens transportu virzienā no Kolkas raga uz Ruhnu salu (6-10 km attālumā no Latvijas krasta). Kā arī ļoti lūdzam atsaukties cilvēkus, kuri var palīdzēt meklēšanās pa sauszemi kājām vai ar vieglo transportu (velosipēds, kvadracikls u.c.) gar Latvijas piekrasti no Kolkas līdz Kaltenei-Rojai, izmantojot binokļus. Visi, kuri var un ir gatavi palīdzēt meklēšanā, lūdzu, sazinieties zvanot vai rakstot uz +371 2 0313777," teikts Facebook ierakstā.

Portāls NRA jau rakstīja, ka 16 ūdens motociklistu grupa sestdien no Kaltenes devās ceļā uz Roņu salu, bet ceļā viņus pārsteidza vētra. Četrpadsmit braucēji atgriezās, bet divi palika viļņos. Vienu no jūrā palikušajiem izdevās atrast, bet otrs vēl ir bezvēsts prombūtnē. Oficiālā meklēšana ir pārtraukta. Vairāk šeit

Svarīgākais