Brīdina par ierobežojumiem reģionālo autobusu maršrutos Pasaules rallija čempionāta laikā

© Kaspars Krafts / F64

Pasaules rallija čempionāta (WRC) laikā no šī gada 19.jūlija līdz 21.jūlijam būs ierobežojumi vairāku reģionālo autobusu maršrutu kustībā Kurzemē, tostarp Tukuma, Kuldīgas, Aizputes, Priekules un Talsu apkārtnē, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

ATD norāda, ka vairākiem reģionālo autobusu maršrutu reisiem ir iespējama kavēšanās, jo autobusiem būs nepieciešams apbraukt rallija norises vietas.

Piektdien, 19.jūlijā, iespējami kavējumi Tukuma un Talsu apkārtnē maršrutos Tukums-Engure, Tukums-Lapmežciems, Talsi-Pastende-Poliklīnika-Zvirgzdi-Talsi, Talsi-Upesgrīva-Mērsrags-Talsi, Talsi-Lubezere-Jaunciems-Talsi, Talsi-Sabile, Talsi-Sabile-Abavciems-Talsi, Rīga-Talsi-Dundaga-Kolka, Rīga-Talsi-Vandzene-Kolka, Rīga-Talsi.

Savukārt sestdien, 20.jūlijā, iespējami kavējumi Kuldīgas un Aizputes apkārtnē maršrutos Kuldīga-Pūces-Vilgāle-Kuldīga, Kuldīga-Basi-Vārpa, Liepāja-Vecpils-Aizpute.

Svētdien, 21.jūlijā, reģionālie autobusi var kavēties Priekules apkārtnē maršrutā Liepāja-Kalēti-Priekule.

Jau ziņots, ka vēsturē pirmais WRC posms Latvijā notiks no 18. līdz 21.jūlijam. Rallijs aptvers teritoriju no Liepājas līdz Rīgai, ātrumposmiem norisinoties arī Tukuma novadā, Talsos un Talsu novadā, Kuldīgas novadā un Dienvidkurzemes novadā.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Svarīgākais