Vērtēs sakoptākos īpašumus Tukuma novadā

© Ģirts Ozoliņš / F64

Tukuma novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus parādīt savus sakoptos īpašumus un piedalīties konkursā "Sakoptākais īpašums Tukuma novadā", kurā objekti tiks vērtēti četrās kategorijās, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Ikvienam pilsētu un pagastu iedzīvotājam, kurš lepojas ar savu skaisto, sakopto īpašumu, ir iespēja startēt konkursā un parādīt šo skaistumu citiem. Lai piedalītos konkursā, nepieciešams līdz 20.jūlijam aizpildīt elektronisko pieteikumu anketu.

Dalībai konkursā īpašumu var pieteikt pats īpašnieks vai tā pārstāvis. Izņēmums ir pašvaldības iestādes, kuras var pieteikt savu pārstāvēto iestādi.

Īpašumus vērtēs speciāli izveidotas komisijas, kas īpašumu apskati veiks līdz septembrim. Pirms pieteiktā īpašuma apskates organizatoru pārstāvji sazināsies ar īpašnieku, lai saskaņotu apskates laiku.

Konkursā pieteiktos īpašumus komisija vērtēs šādās kategorijās: "Sakoptākais individuālais īpašums vai viensēta", "Sakoptākais daudzdzīvokļu māju īpašums vai cita sabiedriska koplietošanas teritorija", "Sakoptākā biznesa vide" un "Gaisa dārzs".