Smiltenes centrā šodien gaidāmi satiksmes ierobežojumi velosacensību dēļ

© Romāns Kokšarovs / F64

Saistībā ar velosacensībām šodien būs satiksmes ierobežojumi Smiltenes centrā, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada pašvaldībā.

Smiltenē norisināsies "Latvijas valsts mežu" MTB un "Gravel" veloseriāla ceturtais posms, kā arī vadošā Igaunijas veloseriāla "Estonian Cup" trešais posms.

Kalna ielas posmā no Kalna ielas 1 līdz Baznīcas laukumam izvietota ceļa zīme "Apstāties aizliegts", tāpat arī Pils ielas posmā no Pils ielas 2 līdz Kalna ielai izvietota ceļa zīme "Apstāties aizliegts".

Slēgta satiksme Baznīcas laukumā no Daugavas ielas līdz Pils ielai un Marijas ielai līdz tirdzniecības centra "Centrs" stāvlaukumam. Šajā posmā satiksme būs slēgta arī uz stāvlaukumu Baznīcas laukumā 16a.

No plkst.10 līdz 12 slēgs satiksmi Pils ielā no Baznīcas laukuma līdz Kalna ielai, atļaujot kustību sabiedriskajam transportam, netraucējot sacensību dalībniekiem. Tiks nodrošināti satiksmes regulētāji.

No plkst.13 līdz 18 slēgs satiksmi Abulas ielā no Pils ielas līdz Kalna ielai. Paredzēts, ka būs satiksmes regulētāji pie Kalna un Abulas ielas krustojuma un izbrauktuves no Abulas ielas 6 pagalma.

Tāpat no plkst.13 līdz 18 tiks slēgta satiksme pa Bruģa kalnu.

Satiksme tiks atjaunota plkst.19.

Iespējami arī citi ceļu satiksmes ierobežojumi.

Svarīgākais