Diskutēs par finansējuma piesaistes iespējām Kurzemes uzņēmumiem

© Ģirts Ozoliņš / F64

Nākamnedēļ Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar Tukuma novada pašvaldību, kompāniju "Enefit" un vīna darītavu "Mazburkas" organizēs biznesa forumu "Uzņēmumu finansējuma stratēģijas: no teorijas līdz praksei", kurā diskutēs par finansējuma piesaistes iespējām uzņēmumiem, liecina LTRK publiskotā informācija.

Forums notiks trešdien, 3.jūlijā, plkst.14 vīna darītavā "Mazburkas".

Pasākumā piedalīsies Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācijas valdes locekle Ieva Broka, Finanšu nozares asociācijas pārstāvis Mārtiņš Bočkāns, Finanšu tirgus politikas departamenta direktore Aija Zītcere, kā arī citi eksperti.

Foruma otrajā daļā paredzēta diskusija par finansējuma pieejamību un iespējām uzņēmumiem Kurzemes reģionā, kur dalībnieki analizēs gan esošos finansēšanas veidus, piemēram, banku kredītus un valsts atbalsta programmas, gan arī alternatīvos finansējuma avotus, kas varētu būt nozīmīgi uzņēmējdarbības attīstībai Kurzemē.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK ir Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas un Starptautiskās Tirdzniecības palātas biedre.

Latvijā

Daugavpils pašvaldība vērsusies tiesā par zemesgabala - Ruģeļu ūdenskrātuves daļas - atzīšanu par bezmantinieka mantu un turpmāko pārņemšanu savā īpašumā, lai sakārtotu un attīstītu tās infrastruktūru, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Svarīgākais