Olaines bērnudārza "Ābelīte" vadītāja atstāj amatu

© Pixabay

Olaines novada pašvaldība rīkos konkursu uz pirmsskolas izglītības iestādes "Ābelīte" vadītāja amatu, šonedēļ nolēma novada dome.

Domē saņemts "Ābelītes" vadītājas Daigas Kokorevičas iesniegums par darba attiecību izbeigšanu, ko dome arī atbalstīja. Viņas pēdējā darba diena būs 14.jūnijā.

Novada domes priekšsēdētājs Andris Bergs (LSDSP) sēdē skaidroja, ka Kokorevičas lēmums pamest darbu saistīts ar to, ka viņa ir izturējusi konkursu uz bērnudārza vadības amatu Rīgā.

Savukārt 17.jūnijā par vadītājas pienākumu izpildītāju sāks strādāt līdzšinējā iestādes vadītāja vietniece Helēna Šohina. Viņai noteiktā mēnešalga ir 2175 eiro.

Nākamais "Ābelītes" vadītājs tiks izvēlēts atklātā konkursā, ko uzdots organizēt pašvaldības izpilddirektoram.

Latvijā

Valdība nesaskata iespēju piešķirt finansējumu Rīgas Svētā Jēkaba katedrāles atjaunošanai un Aglonas bazilikas svētceļnieku komunikācijas centra ēkas siltināšanai, izriet no Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Ministru kabineta (MK) atbildes vēstules projekta Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Latgales apakškomisijai, kas pieejams Tiesību aktu portālā.

Svarīgākais