Policija apsargā pazīstama prokurora māju

© Dmitrijs Suļžics/MN

Vairāki liepājnieki pamanījuši, ka jau kādu laiku pie Kurzemes apgabala tiesas prokurora Ata Dzērvēna mājas Liepājā stāv Valsts policijas ekipāža, raksta liepajniekiem.lv.

Neviena no tiesībsrgājošām iestādēm neatklāj iemeslu.

A. Dzērvēna vārds izskanējis saistībā ar vairākām skaļām lietām. Piemēram,

2021. gadā Atis Dzērvēns pieņēmis lēmumu par Ventspils domes deputāta Ģirta Valda Kristovska (JV) atzīšanu par cietušo kriminālprocesā par iespējamo neslavas celšanu deputātam.

2015. gadā Liepājas tiesā tika izskatatīta lieta par mazgadīgas meitenes pavešanu netiklībā.

Savukārt pēdējo nedēļu laikā portālā “Pietiek.com” vairākkārt publicētas kāda anonīma autora publikācijas, kurās minēts A. Dzērvēna vārds un atklāta arī viņa dzīvesvietas adrese. Iespējams, apsardze saistīta ar šo faktu.

Digital Matter icon

Latvijā

Vasara ir īsts izaicinājums tehnoloģijām, īpaši viedierīcēm, jo gada siltajā sezonā aktīvāk pavadām laiku ārā, kas palielina risku nomest tālruni uz zemes, saskrāpēt to, iemest ūdenī vai pat pārkarsēt. Piemēram, samircis viedtelefons ir viena no biežāk sastopamajām problēmām vasaras periodā, ar ko saskaras iedzīvotāji. Kas jāņem vērā, lai uzturētu savu viedierīci darba kārtībā visā vasaras garumā, stāsta IKT pakalpojumu sniedzēja “Bite Latvija” Tehniskā atbalsta komandas vadītājs Raivis Ezergailis.

Svarīgākais