Nopietna avārija uz Jelgavas šosejas: kaut kas tāds bieži negadās

© F64

Šonedēļ uz Jelgavas šosejas kāds autovadītājs vēl līdz galam nenoskaidrotu iemeslu dēļ uz brīdi novērsa skatienu no ceļa un nopietnā avārijā ierāva vēl divus spēkratus, vēsta "Degpunktā".

Izsprādzis drošības spilvens un pilnībā salocīta spēkrata motora daļa, no kuras rēgojas sadragāti dzelži - šādi pēc tikko notikušās sadursmes izskatās kāds “Audi” markas braucamrīks.

“Tas bija mans draugs. Šobrīd viņu ved uz slimnīcu. Viņš nav nopietni cietis. Kā tas notika, īsti nezinu. Pagaidām viņš vēl nav paskaidrojis,” stāsta “Audi” vadītāja draugs Andrejs.

Vīrietis stāsta, ka viņa draugs pirmdienas rītā bija devies ceļā uz Lietuvu. Traucoties pa Jelgavas šoseju, vīrietis pie melnās krāsas braucamrīka stūres, iespējams, zaudējis modrību un ietriecies cita transportlīdzekļa piekabē, kas tobrīd jau noslēdza kreisā pagrieziena manevru uz Vircavas pusi. Sadursmes brīdī neizturēja sakabes stiprinājumi un metāla lāde “ielidoja” pretimbraucošajā “BMW” markas automašīnā, pie kuras stūres tobrīd atradās kāda jauna sieviete.

Cietusī tika nodota mediķu rokās.

Negadījuma vietā bija ieradušies likumsargi, kuri apstiprina - cēloņi meklējami viena šofera neuzmanībā.

Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece informē: “Notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti trīs transportlīdzekļi, divi “Audi” un viens “BMW” markas spēkrats. Kāds vīrietis vadīja “Audi” markas automašīnu sakabē ar piekabi, veica pagrieziena manevru, un kāds cits “Audi” markas spēkrats iebrauca piekabē, kura trieciena dēļ aizstūmās uz pretējo braukšanas joslu, bojājot braucošu “BMW” markas automašīnu.”

Latvijā

Daudz skaļu pārmetumu jau izteikušajam “Rail Baltica” parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājam Andrim Kulbergam un visam Apvienotajam sarakstam var nākties ļoti kritiski palūkoties uz savu biedru, uz “Rail Baltica” realizācijas līgumu parakstījušo Māri Kučinski.

Svarīgākais