Aktrisi Kortniju Koksu apciemo miruša kolēģa gars

© depositphotos.com

28. maijā apritēs pusgads, kopš mūžībā devies slavenā seriāla "Draugi" aktieris Metjū Perijs. Ziņas par viņa došanos mūžībā satricināja daudzus cilvēkus visā pasaulē, jo īpaši tos, kas bija aktierim ļoti tuvi. Viņa ekrāna partnere un draudzene, aktrise Kortnija Koksa atklāj, ka joprojām domā par Metjū un ir saskārusies ar pavisam ko mistisku, raksta "The Sun".

Kortnija Koksa medijiem atklājusi, ka mirušais aktieris "joprojām ir viņas tuvumā".

Nelaiķis Metjū Perijs aktrisi apciemojot. Viņa jūt viņa klātbūtni.

Televīzijas kanāla CBS raidījumā "Sunday Morning" aktrise teica: “Esmu tik pateicīga, ka tik daudzus gadus ar viņu cieši sadarbojos. Viņš mani bieži apciemo, ja mēs tam ticam."

Aktrise minēja, ka viņa mēdz sarunāties ar savu mirušo mammu, tēti un tagad arī ar Metjū. "Man šķiet, ka ir daudz cilvēku, kas, manuprāt, mūs vada. Es jūtu... Es noteikti jūtu, ka Metjū ir blakus."

Aptuveni mēnesi pēc tam, kad Metjū bija devies mūžībā, aktrise sociālajos medijos dalījās ar emocionālu paziņojumu un kadriem no seriāla "Draugi" filmēšanas laukuma. "Es esmu tik pateicīga par katru mirkli, ko pavadīju kopā ar tevi, Metij, un man tevis pietrūkst katru dienu.”

2023. gada 28. oktrobrī pasauli pāršalca ziņa, ka mūžībā 54 gadu vecumā devies aktieris Metjū Perijs. Viņš tika atrasts miris burbuļvannā savā Kalifornijas mājā. Autopsijā atklājās, ka viņš nomira no "akūtas ketamīna iedarbības" noslīkstot. Koronāro artēriju slimība un opioīdu lietošana tika uzskaitīti kā viņa nāvi veicinošie faktori.

Latvijā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) šogad pirmajā pusgadā sakārtojusi 16 ēkas 11 adresēs, kurām piešķirts A un B kategorijas vidi degradējošas būves statuss, informē VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.