VIDEO. Traģēdija uz Siguldas šosejas [papildināts]

© Ekrānuzņēmums

Šodien pēcpusdienā uz Siguldas šosejas pie Garkalnes avārijā apgāzās smagā automašīna. Nelaime laupīja viena cilvēka dzīvību.

Piektdien pēcpusdienā ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Garkalnes pagastu, kur bija avarējusi kravas automašīna. VUGD darbinieki no avarējušās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo.

Kā novēroja aģentūra LETA, negadījums bija noticis uz Vidzemes šosejas pie Garkalnes. Kravas automašīna bija nobraukusi no ceļa un apgāzusies uz sāna, kā rezultātā arī izbirusi tās pārvadātā krava.

Valsts policijā aģentūru LETA informēja, ka precīzi negadījuma apstākļi vēl tiks noskaidroti. Tostarp tiks noteiktas ekspertīzes, vai kravas auto šofera nāves cēlonis ir vai nav saistīts ar ceļu satiksmes negadījumu.

Šodien smaga avārija notikusi arī Ogrē, kur sadūrās vieglā un kravas automašīna.

Savukārt ceturtdien Rīgā, Daugavgrīvā, kravas automašīnai ietriecoties kokā un elektrības stabā, gājis bojā tās vadītājs, informēja Valsts policija.

Ap plkst.12.30 Rīgā, Flotes ielā, kravas automašīnas vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam un elektrības stabam. Automašīnas vadītājs negadījumā gāja bojā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Latvijā

“Man jau pērnajā rudenī lika saprast, ka turpinājuma nebūs,” teic Valsts valodas centra direktors Māris Baltiņš, komentēdams savu atlaišanu no darba, kas notiks šā gada 29. septembrī. To “lika saprast” Tieslietu ministrija.