Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

"Ecolines" atsakās izpildīt maršrutu katastrofālā ceļa stāvokļa dēļ

© Vladislavs Proškins/F64

Pasažieru pārvadātājs "Ecolines" izplatījis paziņojumu, kurā vēsta, ka kritiskā ceļa stāvokļa dēļ neveiks visu maršrutu Rīga-Ruba-Ezere.

"Kritisko ceļu V1116 Auce-Vadakste un V1115 Vītiņi-Vadakste braukšanas apstākļu dēļ dēļ esam spiesti pieņemt lēmumu maršruta 7933 Rīga-Ruba-Ezere reisus apkalpot līdz pieturvietai Auces stacija. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un lūdzam sekot līdz tālākai informācijai," liecina kompānijas ieraksts "Facebook".

Pasažieri par izveidojušos situāciju ir pamatīgi sašutuši:

Renārs: "Ceļš Auce-Vadakste ir kosmoss, tur bedrēs ir bedres un bedres tur ir ļoti daudz..."
Gundega: "Un kā cilvēki nokļūs uz/no darbu, pie ārstiem? Un nestāstiet, ka ceļš ir neizbraucams - skolēnu autobusi kursē, brauciet praksē pie viņiem!
Jā, uz ceļa ir bedres, bet var reisa izpildi pagarināt un "neskriet". Ko Jūsu uzņēmums un šoferi teiktu par šo posmu pirms 10 gadiem?"
Gundega: "Ja labi grib, izbraukt var, bet tādam ceļam nav jābūt.Tas nav normāli ne cilvēkiem, ne pārvadātājiem, kuri burtiski lauž savas tehnikas. Parastais cilvēciņš jau neko nevar izdarīt, bet vismaz pārvadātājs pareizi dara, atsakās sniegt pakalpjumu...Varbūt kaut ko sāks darīt lietas labā....varbūt."
Irina: "Edgars Rinkēvičs, varbūt vēlaties pie mums paciemoties?"

Ekrānuzņēmums/FB