Policija meklē aculieciniekus traģēdijai Vecpiebalgā; mirušo atrada piesalušu pie ceļa

Valsts policija publicē karti, kurā redzami ceļi, pa kuriem vīrietis varētu būt pārvietojies © VP

Vecpiebalgā 31. janvāra vakarā mājās nepārnāca 61 gadus vecs vīrietis. Viņu atrada nākamajā rītā, diemžēl jau mirušu.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kurš no 31.janvāra plkst. 17.00 līdz 1.februāra plkst. 07.30 pārvietojās ceļa posmos Vecpiebalga - Madona (P30) pagrieziens uz vietējas nozīmes ceļu virzienā uz "Beitēni" un virzienā uz a/c P33 Vecpiebalga - Janpiebalga, zvanīt 29150012 vai 110.

Šajā laikā pa ceļu, iespējams, pa kādu no šiem ceļiem pārvietojās vīrietis, kurš tika atrasts miris uz vietējās nozīmes ceļa. Policija pieļauj, ka varētu būt noticis ceļu satiksmes negadījums.

Portāls LA.lv vēsta, ka mirušo, guļam uz ceļā netālu no mājām, atradusi viņa sieva, kad nākamajā dienā pēc pulksten 7.00 devusies uz darbu.

Dēls Sandris portākam stāstīja, ka ieraugot vīru, mammai sākās šoks. " Mirušais ķermenis jau bija piesalis pie ceļa, apkārt bija asinis. Par laimi mamma brauca uz darbu kopā ar kolēģi Ingūnu, kuras atbalsts šajā brīdī bija nenovērtējams - tika izsaukta “ātrā palīdzība” un policija," stāstīja Sandris.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais