"Manas iespējamās bēru ceremonijas instrukcija". Bez pēdām pazudušais daudzbērnu tēvs atstājis dīvainu zīmīti

© VP

“Manas iespējamās bērnu ceremonijas instrukcija. Manu ķermeni kremēt. Bēru ceremonija notiek bez izvadītāja. Bēru ceremonijā atskaņot dziesmu “Dzērves”,” rakstīts vēstulē, ko pirms pazušanas bija atstājis 49 gadus vecais Jānis Tipuks

TV3 raidījumam "Degpunktā"pazudušā sieva Ivita stāsta, ka zīmīti ieraudzījusi liktenīgajā dienā, atstātu uz gultas." Es vienmēr nojautu, ka viņš kaut ko slēpj. Viņš bija ļoti noslēpumains cilvēks, ar viņu bija grūti kontaktēties. Tad es sapratu, ka nav labi,” teic Ivita.

Jānim ir slikta redze, taču visas trīs brilles tika arastas dzīvoklī. Mobilais telefons stāv uz galda ar izdzēstu atmiņu. Otrā stāva iemītniece Tamāra bija pēdējā, kura redzēja pazudušo. Kaimiņš esot nesis kaut kādu nesaprotamu kasti. "Atceros, ka viņš gāja raitā solī, jo bija smags nesamais. Viņš tā ātri stiepa, cik, nu, es paskatījos,” saka kaimiņiene Tamāra.

Portāls NRA jau rakstīja, ka kopš 12. janvāra tiek meklēts bezvēsts pazudušais Jānis Tipuks.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Dienvidu iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo Jāni Tipuku, kurš 12.janvārī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Skultes ielā, Skultē, Mārupes novadā un līdz šim brīdim nav zināma viņa atrašanās vieta.
Vīrieša pazīmes: apmēram 192 cm garš, smilškrāsas mati, vidējās miesas būves, uz priekšu virzīts apakšžoklis.
Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot Valsts policijai pa tālruņa numuru 110.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) aicina Latvijas iedzīvotājus pieteikties trīs nedēļu ilgajam rezervistu militārās pamatapmācības kursam, kurā par katru aizvadīto dienu maksās teju 42 eiro, aģentūru LETA informēja NBS.

Svarīgākais