Bezvests.lv vadītājs par pazudušo Annu: Domāju, mēs viņu atradīsim

© Ieva Zemīte

Jau divas nedēļas turpinās bezvēsts pazudušās Annas Jansones meklēšana. Diemžēl līdz šim bez rezultātiem. Bezvests.lv dibinātājs Aleksandrs Faminskis Rus.LSM.lv raidījumā “Jauna diena” pauž pārliecību, ka Anna agrāk vai vēlāk tiks atrasta.

Annas meklēšanā aktīvi piedalās brīvprātīgie no organizācijas Bezvests.lv.

“Mūsu meklēšana tiek veikta no vietas, kur tika atrasta automašīna (ar mazās Annas meitas Luīzes ķermeni), un šis rādiuss arvien vairāk paplašinās," stāstīja A. Faminskis. Tika aptverta liela teritorija, taču pagaidām bez panākumiem.

Nevarētu teikt, meklēšana bijusi bezjēdzīga! Negatīvs rezultāts ir arī rezultāts. Tas nozīmē, ka viņa tur nav - un rodas daudzi jautājumi: kur viņa ir, kur cilvēks pazuda? Es neticu NLO. Tas nozīmē, ka mums ir jāmeklē tālāk kaut kur mežā. Joprojām gaidām informāciju no policijas, kā rīkoties tālāk.

Viņš stāsta, ka ķermeni iespējams atrast pat tad, ja cilvēks noslīcis purvā. “ Es domāju, ka ķermenim joprojām vajadzētu uzpeldēt, ja tas atrodas purvā. Protams, ir reizes, kad cilvēks noslīkst un netiek atrasts. Bet šajā gadījumā es domāju, ka mēs viņu atradīsim!" saka A. Faminskis.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Anna Jansone kopa ar četrus mēnešus veco meitiņu Luīzi izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā 1. novembra rītā. Saņemot informāciju par viņu pazušanu, policija nekavējoties sāka meklēšanu.

Bērna līķis tika atrasts ceturtdien, 2.novembrī, īrētā automašīnā. Saistībā ar bērna nāvi ierosināta krimināllieta par noziegumu pret veselību.

Annas vīrs, Luīzes tēvs Jānis Evertovskis Latvijas televīzijai pastāstīja, ka jaunā māmiņa cieta no pēcdzemdību depresijas un viņai ir bijuši pašnāvības mēģinājumi.